Om Afiskeri

Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere.
Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj for lystfiskere, der gerne vil have nyt grej. Da det er en frivillig dreven side, uden nogen form for økonomisk betaling til anmelderne, er det meget hvad vi møder på vores vej og selv har af grej der bliver anmeldt. Derfor er det et stort mål, at finde en masse samarbejdet partner der vil være med til at skabe en succes.Afiskeri.dk er fra dag 1 startet som en forening og dens vedtægter og regler kan læses ved at
Klik her. Foreningen tæller 11 medlemmer.

I 2008 var planen at der blev anmeldet alt indenfor lystfiskeri, og der kom minimum en ny anmeldelse hver måned. Michael Aagaard Olsen startede selv det hele op, men efter en måned fik han to andre anmelder, som stod for alt til fluefiskeri. Men efter et år, måtte de to anmelder stoppe, da de ikke havde tid mere.Samtidig blev der lagt nyttige informationer omkring mindstemål, fredningstider, fiskeknuder, fiskekort og links.

2009 var et meget lærerigt første år , for de tre anmelder fik hurtigt oparbejdet en side med rigtig mange anmeldelser. Men det helt store gennembrud kom som en gave sendt fra himlen, og det var vende punktet for Afiskeri.dk. Siden havde haft et total besøg i 2009 på 4985, og det var skam også tilfredsstillende, eftersom man ikke havde nogle penge til, at reklamere for siden . Men gennembruddet bestod i at Michael havde i 2008 været ved Mandalselven i Norge, med sin far og bror. Og den oplevelse han her fik skulle vise sig og kastet mere af sig end havde på nogen måder havde drømt om. For efter sommerferien 2009 blev det meldt ud fra en hjemmeside der hed Mandalselven.dk, at de unge studerende der drev ikke længere agtede og drive den længere. Michael sendte en mail til dem, om muligheden for at overtage domænet Mandalselven.dk. Men prisen var alt for høj, så hvad gør man så. Jo man laver en underside på Afiskeri.dk om Mandalselven. Det var præcis hvad Michael gjorde, da han fra et tidligere forenings arbejde havde været webmaster, lå denne opgave lige til højrebenet.

Siden om Mandalselven stod klar d.1 april 2010, og blev hurtigt danskernes foretrukne side. Den gav på sit første leve år Afiskeri.dk 4596 hits alene, og da Michael nu stod alene med anmelder delen, blev det ned prioriteret så meget, at da året var omme var det samlede besøgs tal for Afiskeri.dk kun på knap 5500 hits

Nået skulle der ske, hvis anmelder siderne fortsat skulle være på Afiskeri.dk, og lykkeligvis kom der hul på et hårdt opsøgende arbejde på at skaffe samarbejdes aftaler. 2011 gav hele 3 rigtige gode samarbejdes aftaler,som kom på plads med GO-fishing, stefs lystfiskergrej og pure fishing. Samtidig blev Michael´s bror Christian Aagaard Olsen, Jesper Thomsen, Brian Nielsen og Claus Olesen en del af anmelder teamet i Afiskeri.dk. Samarbejds partnerne gave anmelderne gode betingelser for at kunne anmelde nyt grej.Da året var omme lå besøgs tallet for Afiskeri.dk på knap 6000 unikke hits, hvor Mandalselv siden stod for knap de 5000 unikke hits. Hjemmesiden fik sidst på året nyt design, og man var nu klar til den nye måde og drive en hjemmeside på.

2012 bliver året hvor en ny underside ser dagens lyset ved navn "Salmon and Seatout solution, og dette skulle vise sig at være start skuddet til en fremgang der siden da kun er vokset i express fart, samt kom der nye ansigter med på Afiskeri.dk

I 2013 kom der endnu en underside på Afiskeri.dk, og denne gang blev det en side om Skjern Å. Den havde efter godt 2 mdr. haft over 550 besøg. Det var jeg meget stolte af, for der er mange ombudet på netop Skjern Å.. Ny samarbejds partner kom til på Skjern å siden og sammen med Gerd heddeland og Laksehytterne på Mandalselv siden(Som havde været med lige siden Mandalselv sidens begyndelse), blev der skabt nye muligheder for holdet bag Salmon and Seatrout Solution. De nye partner bestod i Inge Andersen i Borris, Sports Dres Fiskegrej.dk, Sportshuset i Horsens, Wideopen, Fluebinderiet.dk og Skjern Å Camping.Da 2013 rundende dagen mellem jul og nytår, kunne Michael gør året op, og det var med stor glæde at der kunne gøres status på besøgs tallet. For Mandalselv siden havde haft 8500 hits, og Skjern Å siden på sit første leve år hele 3000 hits. Totalt på Afiskeri.dk nåede man et unikt hits tal på 12.000.

2014 fik Afiskeri.dk en enorm stor vækst i antallet af hits, for da vi ramt 31.12.14, kunne vi se at der havde været ikke mindre end 61.820 unikke hits besøg på hjemmesiden. Det betyder at vi i 2014 havde 5 dobblet vores unikke hits i forhold til 2013. En fælles beslutning i foråret, om at barbere Salmon and Seatrout  Solution redaktør staben ned, gav mulighed for spirende nye ideer og tiltag, som hurtigt kunne aflæses som positive tiltag, da hits derfra steg kraftigt.

Efter de første 4 mdr. af 2015, var der sket rigtig meget i Afiskeri.dk, her samler jeg lige kort op på de store ting der er sket. Vi har haft en fantastisk start på 2015, og var for første gang med på en stand til Danish fly festival 2015 i Kolding, som blev en kæmpe succes for Afiskeri.dk. Bare 3 dage senere gik turen så til Skjern å, hvor vi skulle deltage traditionen tro til premierer middag dagen før premieren. Det bar nogle dejlige premierer dage hvor vi fik snakkede og hilst på venner, vi ikke havde set siden sidste sæson. Plus hilst og snakkede med mange nye ansigter, og det nød vi i fulde drag.

Ny samarbejdets partner er kommet til: Dagli Brugsen Borris som vi allerede på den korte tid de har været med i 2015, har lavet nogle rigtig gode ting sammen, som gerne skulle give Dagli Brugsen Borris ny omsætning. Sammen med vores trofaste samarbejdspartner gennem mange år nu, er de holdet sammen med Afiskeri.dk.

I 2015  blev Afiskeri.dk besøgt i unikke hits 150.776 stk.

Nye samarbejdspartner kommer til i 2016  idet, Neset Gård med Bjørgulv Foss og Adventure Norway med Ewen Martin. Olaf Breilid er også nye , sammen med Ørjan Fuglestveit på Fuglestveit Gård. Korsholm indgår også samarbejde med Afiskeri.dk, mens Sportshuset melder om ikke at vel være med længere.

Næsten alle frivillige skribenter har takket ja til også i 2016 og skrive til Afiskeri.dk. Kim Sørensen rt stoppet og Frank Thornild har overtaget på Storå siden.

Afiskeri.dk havde et mål om at der i 2016 ved året udgang vil have været over 175.000 besøg på hjemmesiden og at der er over 1000 medlemmer på facebook gruppen.

Vi skabte rigtig mange nyheder,artikler, månedens fluer i 2016, som vores mange læser var glade for. Derfor var det også en milepæl i Afiskeri´s historie at Michael Olsen d.1.1.2017, kunne gøre 2016 op i antal besøg. Det blev til ikke mindre end 232.368 unikke besøg og lidt over 450.000 ikke unikke besøg. Som Chefredaktør kan man kun være glad over disse tal, og derfor besluttede han også at udvide staben af lokalrapporter for 2017. Disse nye ansigter kan du se længere nede på denne side.

2017 bliver et spændende år på Afiskeri.dk, med utrolig mange nye tiltag samt nye samarbejdspartner.  2 april indgik ZPEY og Afiskeri.dk et samarbejde, og dette kommer til at give mange nye muligheder for begge parter.

Vækst oversigt på total unikke hits pr.år på Afiskeri.dk:

2009: 4985 unikke hits.

2010: 5500 unikke hits.

2011: 6000 unikke hits.

2012: 7000 unikke hits.

2013: 12000 unikke hits.

2014: 61820 unikke hits.

2015: 150776 unikke hits.

2016: 232368 unikke hits

Vi har utrolig mange måder man kan blive samarbejdes partner med Afiskeri.dk, så send en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Og lad os finde lige præcis den løsning som passer til Deres behov.

Vi glæder os til at modtage en mail fra Dem.

Nedenunder kan man her se en profil oversigt over Team Afiskeri.dk og hvilke områder de har med at gøre.

Under dem er hvad pressen skrev om Afiskeri.dk i 2009.

Chefredaktør og ejer af Afiskeri.dk

 

Født i Århus i 1976, og er udlært salgsassistent i Super brugsen, samt gået på detail handels akademiet efter endt læretid.

Siden 2000 har jeg arbejdet som teknikker hos Dansk Kabel TV.

På Afiskeri.dk arbejder jeg med følgende:

  • Webmaster
  • Laver samarbejds aftaler og plejer disse.
  • Kontakter mulig samarbejds partnere
  • Opdatere Afiskeri.dk`s facebook gruppe
  • Artikler til Salmon and seatrout platformen
  • skriver om alt til Mandalselven platformen samt månendens flue.
  • Udvikler nye muligheder
  • Anmelder dvd,bøger,beklædning, fiskegrej samt tilbehør.

Jeg har min store passion indenfor fluefiskeri, og de steder jeg fisker i å/elv er Mandalselven, Storåen, Simested å og Skjern å. Men vil rigtig gerne også ud og fiske ved mange flere af de fantastiske å, danmark har at byde på.

Har tidligere fluefisket rigtig meget på kysten, men kommer nu kun afsted en håndfuld gange om året.

Min helt stor viden ligger indenfor Mandalselven, og jeg kan give dig svar og hjælp, så du får mest mulig ud af dit fiskeri ved Mandalselven.

I 2015 blev jeg udnævnt til Ambassadør ved Visit Norway - Sørlandet. Der skal jeg i de kommende år formidle til primært det danske marked, hvad man kan opleve som turist i Sydnorge. En utrolig spændende opgave og være med på.

Jeg kan også i bookes til en hverdags aften, hvis i er en gruppe. Her vil jeg fortælle og vise grej til elven, lige fra orme, spin og fluefiskeri. Fluebindings aften i hverdage kan også bookes ved mig. Her vil jeg komme forbi og vi binder et par fluer, og I/du vil få en gennemgang af de fluer jeg vil anbefale. Skriv til mig på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Sammen med mine børn, er vi et par gange om året ude med spinnestangen, for de elsker og være med far på fisketur.

Håber vi ses ved Mandalselven,de danske åer eller på kysten i Danmark.

Tight lines

Michael Olsen

 

 

Lokalredaktør på Storå platformen

Mit navn er Frank Thornild. Jeg er 52 år gammel, og arbejder på røntgenafdelingen på Regionssygehuset i Holstebro. Jeg er gift og har 2 børn. Min fritid bruges mere og mere med en fiskestang i hånden.
Ved åen, udelukkende fluefiskeri, men ved kysten kommer spinnestangen ofte med.
Jeg bor få minutters gang fra Storeå, som løber igennem Holstebro.Det er her stort set al mit åfiskeri foregår. Som medlem i både Holstebro og Vemb har jeg god føling med hele åen.I fiskesæsonen er hunden ,så godt som dagligt ,tvangsindlagt til en tur langs åen. Således er jeg også klar til hurtig “udrykning” , når forholdende er optimale. Også når de ikke er.
Jeg vil når sæsonen nærmer sig, sørge for at opdatere om forholdende, og selvfølgelig også sæsonen igennem. Forhåbentlig krydret med en fangstberetning i ny og næ. Lidt om flue- og linevalg kommer der nok også.

Her har du vores lokalredaktør som har takkede ja til og skrive til Afiskeri.dk om Sneum å og Kongeåen.

Jeg hedder Jens Lygum er født i 1962 og bor i Esbjerg.
Jeg startede mit fiskeri som 4 årig da min bror tog mig med til åen første gang. Mine primær åer er Sneum Å, Kongeåen, Varde Å og Skjern Å, de sekundære åer jeg fisker i er Stor Å og Kolding Å.
Jeg fisker også i udlandet, hvor jeg har besøgt Norge, Sverige, Skotland og Canada (BC). Laks og havørredfiskeri er det jeg bruger mest tid på og til det fisker jeg både med orm, spin og flue.
Min helt store passion er dog fiskeri med orm, jeg syntes det er blevet lidt overset i forhold til bla. fluefiskeriet. Det er vandvittig spændende at læse åen og få ormerigget til at gå lige der hvor jeg forventer fisken står. De sidste 10 år har jeg fanget ca. 150 laks 75 % af dem er fanget på orm. Jeg må dog indrømme at en stor blanklaks, fanget på flue, det vil jeg gerne prøve

Lokalrapporter Simsted Å

Jeg hedder Lars Hansen er ny mand i lokalrapporter staben, og er fra 1966 og bosiddende i Hobro. Min fritid bliver oftest brugt i naturen enten med fluestangen eller kameraet i hånden. Jeg fisker mest i Mariager Fjord, Simested Å og Lerkenfeld Å, og fiskeriet gælder stort set udelukkende ørreden. Jeg holder dog også meget af den årlige tur til Norge, hvor jeg sammen med et par kammerater nyder den storslåede natur, bålhyggen på kanten af elven, samt ikke mindst jagten på de fightvillige stallinger, som giver kamp til stregen på det lette tørfluegrej.

Som redaktør på www.aalestrup.lystfisker.dk hører jeg jo af og til lidt historier fra Simested Å, og jeg glæder mig til at viderebringe såvel nogle af de flotte fangstrapporter, samt ikke mindre de mange gode naturoplevelser, både jeg selv og foreningens medlemmer kommer hjem fra åen med, til læserne på www.afiskeri.dk

 

Lokalrapporter for Lilleåen

Mit navn er Peter Fosgerau er ny mand i lokalrapporter staben. Jeg er 46 år. Mit daglige virke er i Langå SF, her er jeg næstformand. Langå SF har fiskeretten på den nederste del af lilleåen inden den har sit udløb i Gudenåen. Opstrøms Laurbjerg har Hadsten Lystfiskeri forening fiskeretten på en stor del af lilleåen, enkelte steder er der dog andre foreninger der har medfiskeret. Jeg er også medlem hos Hadsten-foreningen!

Personligt er jeg meget all-round hvad fiskeriet angår, lige meget flue som spin/mede - altså jeg prøver at tilpasse mit fiskeri efter forholdene.

Michael var så venlig at spørge om jeg kunne tænke mig at sende lidt rapporter og fortælle om fiskeriet i Hadsten Lilleå, som åen rigtigt hedder, eller i daglig tale "den bette" Det har jeg takket ja til, og jeg vil efter bedste evne forsøge at dække det der sker henover sæsonen.

Knæk og bræk

Peter Fosgerau

Lokalrapporter for VIDÅ

Jens Chr. Lund er ny mand i lokalrapporter staben

Jeg er for nylig fyldt 70 år og har fisket hele mit liv siden jeg var 5-6 år gammel. Jeg er opvokset på en gård med tilhørende eng, hvor Uge bæk (tilløb til Grønå/Vidå) snoede sig gennem engdragene. Mit første fiskegrej var en pilegren med tilhørende murersnor og en prop fra en af min mors saftflasker. Fiskekrogene var dog ægte nok. Dem havde min far købt i den lokale Brugs i Tinglev. Med dette grej fangede jeg min første fisk - en skalle - og så var jeg ellers kroget for livstid.
I takt med at årene er gået, er fiskegrejet blevet udskiftet en del gange, og mange fisk er efterhånden blevet halet på land. Fiskereviret er blevet udvidet til både åløb og kyster samt Norge, som jeg besøger mindst én gang
om året.
I øvrigt har jeg siden 1992 været formand for sportsfiskerforeningen Vidå, og selv om alderen efterhånden er fremskreden, er fiskeinteressen intakt.
Siden 2009, hvor jeg stoppede mit virke som lærer gennem 40 år, har jeg selv kunnet bestemme fisketidspunkterne, og det er selvsagt en enorm fordel.

Lokalrapporter på Skjern Å platformen


Mit navn er Claus Skeldal. Jeg er 36 år gammel, bor i vorgod-barde jeg er gift og har en datter. Min f
ritid bruger jeg på mit hus/familie og ikke mindst fiskeri som udelukkende er fluefiskeri.

Jeg har fisket kyst i mange år men de sener år har Skjern å fået alt opmærksom hed fra den 16 april Til det slutter, her efter starter kysten igen vis vejret er med, ellers bliver der lavet et hav af rørfluer da Fluebinding er en stor glæde for mig.

Jeg er medlem af borris fiskeriforening som er super vand at fiske på, vil efter bedste evne forsøge at dække det der sker henover sæsonen ved Skjern Å

Tight line

Claus Skeldal

 

Læs her vedtægterne for Afiskeri.dk`s forening

 

Dette skrev pressen:
Lokalavisen Aarhus Syd uge 14-2009

Lokalavisen.dk  i Aahus Nord uge 14-2009

Sindal Avis uge 8-2009

Løkken Folkeblad uge 8-2009

Lokalavisen Sydvestvendsyssel uge 8-2009

 

 

joomla stats